Αποστολές Αυθημερόν σε Αθήνα

Αρχική Προφίλ Νέα Επικοινωνία Πως θα μας βρείτε

ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, τους οποίους σας συστήνουμε να διαβάσετε προσεκτικά. Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για φόρτωση  από τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.emotionflowers.gr.
 
Α) οι πληροφορίες  από αυτόν τον διακομιστή περιορίζονται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς, και δεν θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν προς τρίτους.
 
Β) δεν επέρχεται καμία απολύτως παρέμβαση στις πληροφορίες και στα  έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και συνεπάγεται αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.
 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.emotionflowers.gr,  σύμφωνα με τον Νόμο (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών) και τα χρηστά ήθη.
 
 Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει σε σας.Δεν ασκούμε καμία διόρθωση  ή παρέμβαση στα δεδομένα που μας εισάγεται στο σύστημα. 
 
Συμφωνείτε να μην μεταδίδεται μέσω του site, περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών.
 
Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνής νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.
 
 Επίσης συμφωνείτε:
 
Α) δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας.
 
Β)δεν θα επεμβαίνετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.emotionflowers.gr, και θα συμμορφωθείτε με τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων.
 
 
Γ) θα συμμορφωθείτε με τον Ελληνικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων τα οποία εξάγονται από την Ελλάδα.
 
Δ) Σε κάθε προϊόν που αγοράζεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα,  έχουμε το νόμιμο δικαίωμα ποσοστού κέρδους.
 
Συμφωνείτε ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού καταστήματος www.emotionflowers.gr,  δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site.
 
Αντίθετη χρήση προς τα ανωτέρω εκτός των αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.
 
Πνευματικά Δικαιώματα
 
Το περιεχόμενο του www.emotionflowers.gr, όπως κείμενα, εικόνες, και φωτογραφίες, είναι πνευματική ιδιοκτησία ,και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. 
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια εκ μέρους μας.
 
Όρια Ευθύνης
 
Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.
 
Ισχύων Νόμος
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.emotionflowers.gr,  έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την επιχείρηση Emotion Flowers, στην Αθήνα, και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επισκεφτείτε το www.emotionflowers.gr, από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.
Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με τo www.emotionflowers.gr.
 
Ενδεχομένως στο περιεχόμενο του site να γίνουν αλλαγές,και στους ανωτέρους όρους χωρίς προειδοποίηση.
 
Είναι πιθανών, λόγω εποχής ή διαθεσιμότητας,κάποια λουλούδι, ή υλικό, να μην είναι διαθέσιμο. Το αντικαθιστούμε με ισάξιο ποιότητας,και χρηματικής αξίας.